Vidám percek

A dolog így kezdődött. Aláíratták velem, hogy ne tudjam később letagadni.Álmodozó menyasszonyom már ekkor biztosan látta szomorú jövőmet. Sőt az eseményt a vőfély Sanyi unokaöcsém mint tanú hitelesítette, aki nélkül a ceremónia nem jöhetett volna létre. Ugyanis ő nálam néhány évvel korábban nősült így nem volt szüksége a csokornyakkendőjére, amit nekem a ceremónia idejére kölcsönadott. Így sikerült megházasodnom.
. Egy kis vidámságért sohase kellett a szomszédba mennünk.
A cirkuszban az itt látható produkciót így konferálnák fel:
Hölgyeim és uraim csendet kérek, következik a világszám:
... A KÉT MADÁRIJESZTŐ !!!Samu barátom nagyon hasznos a cseresznyefán. Az a tapasztalatom hogy a seregélyeket zavarja jelenléte ezért inkább a szomszédba járnak át csemegézni.Csak akkor teszem fel amikor már piros a cseresznye és ha leérik rögtön leveszem. Ne szokhassák meg a madarak.
Olyan bensőséges viszonyban vagyunk egymással hogy megengedtem neki, amikor szolgálatban van hordhatja legkedvesebb pizsamámat.
OSZTÁLY VIGYÁZZ!
CSICSÓKA HADOSZTÁLY MÖGÖTTEM SORAKOZÓ!A csicsóka egy módfelett érdekes növény. A földben gumója van mint a burgonyának , a szárán pedig sárga virágot visel mint a napraforgó. Igénytelensége miatt egyszerű termeszteni. A burgonyabogár nem támadja meg, kapálni se kell mert elnyom minden gyomot maga körül. Nem fagyérzékeny ezért télen is szedhető ha a föld nincs csonttá fagyva. Igen életerős növény , ki se lehet irtani. Ráadásul a cukorbetegek is fogyaszthatják. Kár hogy ez az igénytelen és régen mindennaposnak számító növény, amit a szegények burgonyájának is neveztek a fogyasztói szokások változása miatt mára elfeledett növény lett.


Manó cica őrzi az egeret. Nézzétek meg jobban a mögötte lévő képernyőt, éppen a cicavízió adása megy, főszerepben egy sztár cicával.
Mivel mi vegetáriánusok vagyunk, nálunk Manó cica a csúcsragadozó. Reszkessetek egerek!Ha már a számítógépnél tartunk megragadom az alkalmat és bemutatom cégünk csúcstechnológiát képviselő eszközét, melyet rosszakaróink orosz laptopnak kereszteltek el. Még a legkorszerűbb Sony Modell notebook sincs ellátva kerekekkel, így azt lehetetlen lenne a munkavégzés helyszínére tolni, az általunk kifejlesztett készülék viszont ezt is tudja.

A kép a vén kőszoborról két dolog miatt is kedves számomra. Az egyik az hogy Pócs Gábor évfolyamtársam készítette 1976.-ban, A3 méretben a Kandós napok bulijára. Óbudán a Kiscelli Múzeum körül találtunk egy letört fejű szobrot és én mögé álltam. A másik ok ami miatt kedves hogy a több mint 30 éves fotót feleségem megtalálta és karácsonyra bekereteztette számomra ajándék képpen. Azóta a nappali falán lóg.Kellemes emlékek élednek fel bennem ha ráesik tekintetem.
Lap tetejére