Üzenőfal

Kedves látogatóim! Újra megnyitottam üzenőmet.

Ide mindenki beírhat, szerkesztheti az oldal tartalmát, véleményt mondhat, javasolhat, szidhat vagy dicsérhet, éppen aktuális lelkiállapota szerint. E-mail cím megadása nem szükséges feltétel, viszont e nélkül nem tudok közvetlenül válaszolni. Akik kedves cimborájuknak, vagy csak simán cimborájuknak tekintenek azoknak kötelességük velem tegeződni. Ki hallott már olyat, hogy valaki magázza a cimboráját? Szemérmesebbek a kedvescimbora kuki citromail pont hu-ra is küldhetik leveleiket.


Tóth Győző


Klári
2011.04.27 - 13:29 - szilep@citromail.hu
Győző! Kérlek adj nekem tanácsot. A gyümölcsfák alját betakartuk az idén tavasszal szalmával. Szép nagy tányért készítettünk nekik. Ma azt tapasztaltam, hogy az egyik kajszi fám levelei hervadnak elfelé. Kibontottam a szalma takarást, és azt tapasztaltam, hogy tele van járattal alatta a föld. Valószínűleg egér vagy valami hasonló költözött oda , és elrághatta a fa gyökereit? Monília ellen volt permetezve , az nem lehet a baj. Hogy akadályozzam meg, hogy a szalma alá költözzenek a rágcsálók?
Bernáth Róbert
2011.04.07 - 19:06
Szia Győző, Az gyümölcs-aszaló projekt egy hűtőszekrény csere után szárnyra kapott :) Itt vannak az első (és második) eredmények: http://biosolar.hu/forum/480
kitti
2011.04.07 - 18:25 - razo7@citromail.hu
giga nagy az oldal, imádom
Noémi
2011.04.05 - 15:01 - brandl.n@freemail.hu
Kedves Győző! Az indexen olvastam, hogy van olyan ciszternád, amit mez.gazd. fóliával béleltél ki. Kérdésem a következő lenne: hogyan rögzítetted a fólia tetejét, hogy ne hajoljon vissza??? Egy közel 30 m3-es ciszternánkat a kivitelező elb''abrált, a vízzáró rész nem sikerült, a felkent igen vastag réteg eltávolítására 600e. ft-os ajánlatt kaptunk. Próbáljuk a legolcsóbb megoldást megtalálni a ciszterna használhatóságára.
Baráth Istvána
2011.04.03 - 19:59 - asc@freemail.hu
Kedves Győző! Véletlen akadtam a honlapodra de lenyügözött.Az élet ugy hozta hogy nyugdijas koromra sikerült egy 3500m kerthez jutni Apcon Heves megyében.Mindig ere vágytam de nem volt bátorságom de egy rossz döntésem miatt ez volt a menedék. De ugyan azt érzem mint te amikor kimegyek domb oldalba. Rengeteg ötletet leirtál én is szeretnék a hosszú út elött, jó sok fát ültetni .De hol lehet jó Magyar fajtákat beszerezni. Ha tudsz segiteni örülnék. Baráth István
Szűts Ágnes
2011.03.13 - 9:23 - szutsagi@gmail.com
Kedves Győző! Engem is igen érdekel a magyar krumplifajták jegyzéke. Kérlek szépen, hogy nekem is küldd el! Nagyon köszönöm! Üdv: Szűts Ági (szutsagi@gmail.com)
Piros Éva
2011.03.09 - 20:49 - piros2@ent.hu
Kedves Győző! Nagyon nagy örömmel tölt el,hogy vannak még ilyen kedves és önzetlen emberek!Szívemből várom már a találkozást!Jelentkezem!
kedvescimbora
2011.03.09 - 20:19
Évám! Állok rendelkezésedre. Előtte Skype-n vagy telefonon, vagy E-mailban egyeztessük az időpontot.
Piros Éva
2011.03.08 - 23:53 - piros2@ent.hu
Kedves Győző! Egy nagyon fontos információt elfelejtettem közölni magamról:SZŐKE VAGYOK! Komolyra fordítom a szót.Nagyon szépen köszönöm,hogy ilyen hamar válaszoltál.Fontos megemlítenem,hogy sokat járunk Romániában (Székelyföldön)mivel ott egy biofabrikett gyártó céget üzemeltetünk. Ott szembesültünk városban felnőttként,hogy mennyire máshogy élnek ott az emberek,és a mai napig milyen fontos számukra a természet.Furcsa volt számunkra(leginkább a gyerekeinknek)hogy mennyire mások az ízek,hogy a paradicsomnak paradicsomíze,a csirkének meg csirkeíze van.Kemencébe sütik nekünk a kenyeret és a hegyről hozzuk le a kecskesajtot,ordát.(soha nem ettem azelőtt)A gyerekeinknek nem adunk gyógyszereket,csak a székelyek által készített somlekvárt ill.gyógyteákat.Amikor itthon vagyunk halízű csirkét veszünk a boltban és íztelen zöldségeket.Ebből van elegem!Tényleg népes a családom és hála az Istennek megtehettük,hogy gyakorlatilag mindenkit ide költöztethettünk a faluba kb.500 méteres távolságban élünk egymástól.Nem üzleti megfontolásból szeretnénk a birtokot,hanem elsősorban a gyerekeink ill.a magunk érdekében.Debrecenbe is működtetünk egy vállalkozást és megdöbbenve tapasztaltuk,hogy mióta üzletfeleink,partnereink tudnak Erdélyi kiruccanásainkról,gyakorlatilag kamionnal kéne kijárnunk,hogy az összes kérést tudjuk teljesíteni.Komolyan gondoltam,hogy segítséget kérnék tőled az elinduláshoz.Információim zöme az internetnek köszönhető,de rengeteg olyan dolog van amit nem találhatunk meg itt sem.Kérlek ha van rá mód ,egy személyes találkozó nagyon nagy segítség lenne számunkra!Tisztelettel:Pirosné Éva
kedvescimbora
2011.03.08 - 22:57 - lásd fenn
Kedves Éva! Irigyellek népes családodért. Most pedig elárulom, miként lehet azt a hatalmas titkot megfejteni: Vedd a fáradtságot és kattints az édes otthon menüpontomra, az első kép mellett szerepel az utca és házszám. (csalogány u. 16.) Az említett kép pedig a házamról készült éppen azért, hogy könnyebben ide találj, ha meg kívánsz látogatni. A menüpontban lefele haladva egy másik kép alá ezt írtam: Esti hangulat a Csalogány utcában, ezek feleségem futó rózsái a ház elõtt. Még lejjebb: A képre kattintva meghallgathatod Aguszt Bárió zenéjét Kaposvárról. S tudom, hogy te szereted a zenét és rákattintasz, láss csodát, a lejátszó kiírja a zeneszám címét. Szeretem kaposvárt.mp3. Ezek után felteszem a 20Ft-os kérdést: Melyik város melyik utcájának hányas számú házában lakok? Írd meg sikerült e megfejtened?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
*Név:
E-mail:
*Üzenet:
Kérem adja meg az alábbi számot számjegyekkel:
ötszáztizennégy

Lap tetejére