Üzenőfal

Kedves látogatóim! Újra megnyitottam üzenőmet.

Ide mindenki beírhat, szerkesztheti az oldal tartalmát, véleményt mondhat, javasolhat, szidhat vagy dicsérhet, éppen aktuális lelkiállapota szerint. E-mail cím megadása nem szükséges feltétel, viszont e nélkül nem tudok közvetlenül válaszolni. Akik kedves cimborájuknak, vagy csak simán cimborájuknak tekintenek azoknak kötelességük velem tegeződni. Ki hallott már olyat, hogy valaki magázza a cimboráját? Szemérmesebbek a kedvescimbora kuki citromail pont hu-ra is küldhetik leveleiket.


Tóth Győző


csibi
2009.11.08 - 19:28 - szemanmarika@freemail.hu
Kedves Gyõzõ! Tanácsot szeretnék kérni. Egy paprika tövet cserépbe tettem, mert magot szeretnék belõle./Késõn hozta az elsõ termést, s kint már esély se volt arra, hogy beérjen./ Mára már szépen bepirosodott rajta egy szem paprika. Mi a további teendõ?
Dragon Mónika
2009.11.06 - 19:20 - dragon.monika@gmail.com
Kedves Gyõzõ! Köszönöm a válaszod. Hogyan válasszak fajtát? Pl szilvát, veszek a piacon és izlik, hiába kérdezem az eladót nem tudja milyen fajta. A szilvát, meggyet, kajszit aszalni is szeretném kemencében és persze enni is, a lekvárt ne felejtsem el,mert azt is nagyon szeretem. Én cigánymegynek ismerem azt az apró szemû fajtát, de mi a hivatalos neve? A nagyszemûek között is van finom, volt nekünk is, de öreg volt és kipusztult, de milyen fajta volt nem tudjuk. Almában szeretnék, fontos almát biztosan , ezek a most divatos fajták-gála, jonagold, mutsustb- még frissen sincs semmi izük, a sütikben pedig végképp semmi. Vettem a piacon a néni fahéj almának mondta, az finom volt, de milyen néven keressem nem tudom. A tanyámon egy falusi vendéglátóhely kialakítása van folyamatban, és a vendégeimnek és saját részre szeretnék telepíteni mindenféle finomságot. Áfonya, som, szamóca, málna stb. Köszönöm a segítséget. Mónika
surányi zita
2009.11.03 - 22:38 - zytas@upcmail.hu
Nagyon sokat tanultam akár fákról, gyümölcseirõl, zöldségekrõl, még a gyomokról is. Nagyon tetszett ez a természetközeliség. Köszönöm, hogy leirta tapasztalatait. Remélem,folytatja... Üdvözlettel Zita
-Havasi Imréné Mari
2009.10.30 - 22:57 - havasiimrene@obaroknet.hu
Kedves Gyözõ! Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást nagyon kimeritõ volt, megértettem .Mostanábannem foglalkoztunk ennyire behatóan a kérdéssel.,demost szeretnénk telepiteni újabb gyümölcsfákat,és arra gondoltam,hogy a régi magyar fajtákat kellene ültetni ,de így tisztábban átlátjuk a dolgot.Köszönjük. További jó munkát kivánunk és az Isten áldjon meg Benneteket. Üdvözlettel Havasi Marika
kedvescimbora
2009.10.28 - 23:43
Aranyos a 2009.okt.28.-i biokertblog bejegyzésemben válaszoltam. Pusz-pusz
Havasi Imréné
2009.10.26 - 19:15 - havasiimrene@obaroknet.hu
Nagyon örültem,hogy rátaláltam a lapjára gratulálok,nagyon jók a meglátásai a, bió kertészkedésben ,sokat tanultam,köszönöm. MI is somogyiak voltunk tiz évvel ezelõtt andocsiak ,mi keltetõsõk voltunk és csirkeneveléssel foglalkoztunk.Most fejér megyében lakunk. Szeretnék magától érdeklõdni,hogy mint bió kertész imer-e régi vagy új magyar gyümülcs fajtákat és ha igen hol lehet beszerezni. Elnézést kérek,hogy rabolom az ídejét de azoldalán olsottak felbátorítottak,hogy szívesen veszi a megkeresést. Üdvözlettel Havasi Imréné
margit2
2009.10.18 - 16:05 - Margit2@mailbox.hu
Gyõzõ! Nagyon jó hangulatú lehetett a "szüreti bál"! ... De azért az alibi kedvéért egy-két szõlõt fellógathattatok volna... Mert így olyan vállalati buli kinézete van. :-)
Tamás
2009.10.13 - 13:43
Kedves Gyõzõ! Garatulálok a honlapjához! Sok sikert és mégegyszerennyi vidámságot kívánok! üdv.: Tamás (egy véletlenül idetévedõ, kerékpár nélkül)
szilep
2009.10.08 - 13:40 - szilep@citromail.hu
A magyarázat egyszerü, egy címet használunk. A címmel valóban találkoztál, akkor is én írtam,bár az idõ hál istennek még ennyire nem szalad,nem olyan régen volt a mûanyag üveges fóliasátor keltette fel a figyelmemet.Tavaszal meg is fogom csinálni.Az idén is, mint mindíg mohikán uborkám volt.A magját most szedtem meg elõszõr. Szerinted érdemes elvetni jövõre, vagy nem lessz belõle semmi?
kedvescimbora
2009.10.07 - 23:50
Ha nem szerepel aláírás a levélen, akkor a legjobb jóindulat mellet se tudom megállapítani ki küldte. Éppen azon meditáltam amikor válaszoltam, hogy errõl az Email címrõl kaptam levelet kb fél éve. Azért maradt meg bennem, mert férfi név szerepelt a Meil címben, de nõi aláírással jött a levél. Vetésforgót alkalmazok. A paradicsom azon kevés növények egyike amelyik nem zavartatja magát ha ugyanarra a helyre ültetetik, viszont az évek alatt felgyülemlõ kártevõk, gombák az átültetést indokolják. A saláta ha nem nõ meg annyira, hogy ki tudd ültetni, akkor tavasszal is megteheted. Bár ezzel az õszi ültetés elõnyét már nem tudod kihasználni. Tavasszal már májusi fejes saláta is ültethetõ.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
*Név:
E-mail:
*Üzenet:
Kérem adja meg az alábbi számot számjegyekkel:
hatszáztizenhárom

Lap tetejére