Üzenőfal

Kedves látogatóim! Újra megnyitottam üzenőmet.

Ide mindenki beírhat, szerkesztheti az oldal tartalmát, véleményt mondhat, javasolhat, szidhat vagy dicsérhet, éppen aktuális lelkiállapota szerint. E-mail cím megadása nem szükséges feltétel, viszont e nélkül nem tudok közvetlenül válaszolni. Akik kedves cimborájuknak, vagy csak simán cimborájuknak tekintenek azoknak kötelességük velem tegeződni. Ki hallott már olyat, hogy valaki magázza a cimboráját? Szemérmesebbek a kedvescimbora kuki citromail pont hu-ra is küldhetik leveleiket.


Tóth Győző


Fenyvesi Istvánné
2012.01.29 - 11:07 - amri7@freemail.hu
Szívesen olvasom a sonline sorozatát én is ....érdekelt a honlapod, s örülök, hogy megismerhettem ! Nagyon tetszik! Üdvözlettel: Fenyvesi Istvánné
kedvescimbora
2012.01.18 - 17:25
Szia Viktor! Amott fenn láthatod az E-mail címemet. Írd meg, hogy milyen célból és mekkora mennyiségű magot óhajtasz termelni? Fogok rá válaszolni.
Viktor
2012.01.15 - 21:23
Kedves Győző! Bármilyen magot ha megvesz az ember és nem F1-es, akkor nyugodtan lehet szedni a magját? Esetleg még más szempontokat is figyelni kell? Konkrétan most salátát és salátamagot szeretnék termeszteni. A kezdeti magot nem tudom honnan szerezzem be, amivel indítom a termesztést/magtermesztést. Ön milyen magokkal kezdte a salátázást? Köszönettel: Viktor
kedvescimbora
2012.01.06 - 15:57
Kedves Ilona! Nem tudom, hol árusítanak csicsókát Kaposváron. Talán a piacon. Viszont, ha elméltóztatsz hozzám fáradni, megajándékozlak egy szatyor friss csicsókával. Fagymentes időben gyere, különben nem tudjuk kiszedni a földből. A héten kellemes lesz az előrejelzés szerint. Előtte egyeztessük az időpontot!
Ilona
2012.01.04 - 15:36 - i.pinczker@gmail.com
Véletlenül tévedtem ide, szerettem volna megtudni hol lehetne csicsókát vásárolni Kaposváron. Igaz ezt még mindig nem tudom, viszont a fotó alapján rájöttem, hogy én ismerem is a csicsókát, hisz régebbi lakhelyem udvara tele volt ezzel közel kétméteres növénnyel, amit ugyan senki nem használt /csak irtott volna/ nekem viszont nagyon tetszett a sárga virága! Kertem nincs, nem is volt soha, de amit itt láttam és olvastam lenyűgözött. /talán majd a következő életemben nekem is lesz kertem/ Kérem ha tud nekem segíteni, tegye meg pár szó formájában: hol lehet Kaposváron csicsókát vásárolni? Üdvözlettel: Ilona
Gabilla magóc
2011.12.25 - 19:34 - temesvarigabi@invitel.hu
Köszönöm a látogatást. A biokertészkedő cikkek lekerültek helyhiány miatt, aztán úgy maradtak. Mivel több párhuzamos dolgot látok a honlapjaink között - környezetvédelem, ökotudat stb. - szívesen ajánlok honlap-címcserét, feltenném a honlapomra. Gratulálok a csodás famunkákhoz.
Gócza Sándor
2011.12.04 - 22:11 - gocza.s@gmail.com
Kedves Győző! KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET,ÉS ÁLDÁSOKBAN GAZDAG ÚJESZTENDŐT KÍVÁNOK! Sándor
Óvári szilárd
2011.12.04 - 18:18 - szisziposta74@freemail.hu
Szevasz Győző! Egy kis segítség kellen!!Ha tudsz olyat akinek lenne /vagy az üzenőfal olvasói közül vki./sarpo mira (magyar rózsa )ültetnivaló gumója kérem jelezze, természetesen nem ingyen kívánom.Itt zalaegerszegen több piacost,termelőt kérdeztem,de itt nem leltem.Előre is köszönöm!Ha csak pár szem engem az is érdekel.
Erzsébet
2011.11.05 - 14:22 - herpacsi@gmail.com
Kérdezni szeretném, hogy a zöld diólevél, és a száraz dió levelet mire érdemes hasznosítani? Magyarul, mire tudom használni? A szárazat, lehet e trágyának elhasználni, komposztálni? A zöld levelet, megfőzve /áztatva/permetezésre? Mire jó? Köszönöm a válaszát! Tisztelettel!
Hurtony
2011.10.22 - 21:01 - hurtony@freemail.hu
Üdv Győző ! Kérdésem van, de előtte néhány szó az idei termésről. Sárgarépám nagyon kevés lett, pedig jól előkészített, trágyázott talajba vetettem. Csupán idáig tartott ki. Zöldség valamivel több lett, valószínű, Karácsonyig fogyaszthatjuk. A paprika és a paradicsom a talajtakarásnak köszönhetően kiváló termést adott, úgy mennyiségileg, mint minőségileg. krumplit már mondtam, padlizsán kiváló lett, úgyan úgy a cukkini is. Uborka egész idényben volt, legnagyobb örömömre, mert igen nagyon szeretem nyersen. Borsó bab a tervek szerint alakult. Még október elején is főztünk frissen szedett babból fejtett bab levest. Kérdésem: Jelenleg a kertünk nyugati felében, délután már árnyékos részen van a földieper ágyásunk. Érdemes-e a keleti részbe, ahol szinte egész nap éri a nap, áttelepíteni? Úgy gondoltam az árnyékosabb részbe krumplit fogok rakni. Csak ott a probléma a talaj nedvességével van, mert a fák közelsége miatt a talaj szárazabb az átlagosnál. Kíváncsi vagyok a véleményedre ! Üdv Rád és házad népére, Te jó szántó vető ! Hurtony
1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
*Név:
E-mail:
*Üzenet:
Kérem adja meg az alábbi számot számjegyekkel:
ötszázhetvenöt

Lap tetejére